Gezocht: duurzaam talent aan de UGent!


Eeuwige roem en een plaatsje in het Paradijs verzekerd

Heb jij een boon voor duurzaamheid? Ben je geëngageerd en word je spontaan vrolijk bij het horen van woorden als “CO2-reductie”, “recyclage”, “stadslandbouw” en “ecologisch reizen”? Kriebelt het om je samen met een toffe bende gelijkgezinde medestudenten in te zetten voor een duurzame toekomst? Dan heeft UGent1010 goed nieuws voor jou!

Voor het academiejaar 2015-2016 zoeken we namelijk nog gewaardeerde leden voor onze Raad van Bestuur. Dit zijn typisch mensen die zich willen dubbel plooien voor een betere toekomst. Heldhaftig trekken zij op pad om de milieu-impact van de UGent te verminderen. Ze helpen en ondersteunen de verschillende projectgroepen zoveel mogelijk.

Wil jij deel uitmaken van deze toffe bende jonge mensen? Bekijk dan welke functies we voor jou in petto hebben! Voldoe je niet aan alle vereisten? Geen probleem! Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent en wilt bijleren. Mensen van alle geledingen zijn welkom: UGentstudenten, Hogeschoolstudenten en doctorandi.

Ben je geïnteresseerd in een van deze functies of wil je er graag wat meer informatie over krijgen, stuur dan als de bliksem een mailtje naar voorzitter@ugent1010.be! Kennis maken met het team kan op één van onze activiteiten. Wees welkom! Meer te weten komen over UGent1010 doe je hier.
De verkiezingsAV gaat door op 11 mei.

Gezocht:

 • VOORZITTER (met groupies)

  Altijd al aan het hoofd willen staan van een prachtige bende geëngageerde, dynamische, duurzame jongeren? Stiekem wat mediageil? Dan ben jij de persoon die we zoeken! UGent1010 presenteert: the once in a lifetime opportunity om onze voorzitter te worden! Eeuwige roem en faam verzekerd!

  Benieuwd naar het geweldige, stimulerende en uitdagende takenpakket dat met deze functie gepaard gaat? Lees dan snel de volledige vacature.
  Er kan slechts 1 persoon voorzitter zijn, wees er dus snel bij en mail als de bliksem je kandidatuur door naar voorzitter@ugent1010.be!

 • VICEVOORZITTER A.K.A. DE PROJECTCOÖRDINATOR (stairway to heaven)

  De vicevoorzitter is de motor die de interne projectwerking van UGent1010 draaiende houdt! Hij/zij begeleidt de verschillende projectgroepen, houdt het overzicht en biedt troostende woorden bij liefdesverdriet. Hij/zij stroomlijnt de verschillende projecten tot een stomend geheel en werkt nauw samen met de voorzitter.

  Benieuwd hoe vies zo’n vicevoorzitter moet zijn? Welke taken hij/zij allemaal moet vervullen? Wat hij/zij allemaal moet kunnen? Bekijk dan de vacature. Stuur gauw een mailtje met jouw kandidatuur naar voorzitter@ugent1010.be!

 • PENNING

  Projectgroepen houden van sensibiliseren. Als penning zorg jij voor de middelen om hun wildste ideeën te verwezenlijken!

  Maak je geen zorgen, je moet heus geen econoom zijn voor deze functie! Lees hier het volledige takenpakket. Stuur gauw een mailtje met jouw kandidatuur naar voorzitter@ugent1010.be!

 • BIG MOMMA/POPPA

  De UGent1010-leden zijn natuurlijk ook gewoon mensen die soms hun hart eens willen luchten én we zijn ook studenten die naast het serieuze werk nood hebben aan plezier. Big Momma/Poppa voldoet met veel plezier aan deze noden.

  Klik hier voor de volledige functieomschrijving. Stuur gauw een mailtje met jouw kandidatuur naar voorzitter@ugent1010.be!

 • GRAFISCH VERANTWOORDELIJKE (met achterban)

  Zoek je een plek om je Photoshoptalenten bot te vieren? Houd je ervan jezelf creatief uit te leven in het maken van affiches en ander grafisch geweld? Dan is grafieker iets voor jou!
  De grafieker beheert de website, maakt affiches en biedt IT-ondersteuning. Hij werkt in opdracht van de RvB of de projectgroepen. Nodige vaardigheden zijn: team spirit, oog voor grafisch detail, duidelijke communicatie, kennis van grafische software en algemene ICT-handigheid. Be prepared want voor je het weet, word je weggekaapt door Playboy om blote wijven te photoshoppen! Volledige vacature vind je hierStuur gauw een mailtje met jouw kandidatuur naar voorzitter@ugent1010.be!

 • ACTIEVERANTWOORDELIJKE

  De functie van actieverantwoordelijke is belangrijk om via acties met UGent1010 naar buiten te treden. De actieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het op poten zetten van acties voor UGent1010 als geheel. De volledige vacature vind je hierStuur gauw een mailtje met jouw kandidatuur naar voorzitter@ugent1010.be!